×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home3/karak16/public_html/media/k2/galleries/432
×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/432

Ekonomija

Danas su u Trstu zemlje Zapadnog Balkana, osim naravno Bosne i Hercegovine, potpisale ugovor o pristupanju transportnoj uniji čime će se popraviti infrastruktura i liberalizirati željeznički prevoz.
Kazahtansko-Tadžikistanska kompanija BKO predstavila je projekat Golden Spoon Hills koji se neće realizirati nadomak Sarajeva.
Na sastanku u Sarajevu o stanju u koncernu Agrokor, kojem su prisustvovali vanredni povjerenik Vlade Hrvatske za Agrokor Ante Ramljak i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, dogovoreno je da će Merkator preuzeti Konzumov maloprodajni lanac i tako se na velika vrata vratiti u BiH.
{gallery}432{/gallery} U medijima se pojavila informacija kako će Mercator preuzeti najveće objekte Konzuma u BiH. Prvi objekat koji će vratiti je veliki Mercator u Ložioničkoj. Nepravednost medija prema gospođi koja je izrazila veliku emociju prilikom zatvaranja Mercatora ispravlja naš portal i u nastavku vam donosimo intervju.
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić je danas održao sastanak sa predstavnicima kćerki firmi „Agrokor“-a i ambasadorom Hrvatske u BiH Ivanom Del Vechiom zbog problema koji su zadesili hrvatskog giganta. Nakon sastanka se sa osmijehom obratio okupljenim novinarima.
Stranica 1 od 6

Narod odabrao