×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home3/karak16/public_html/media/k2/galleries/432
×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/432
ponedjeljak, 24 April 2017 12:48

Gospođa iz Sarajeva organizira doček upravi Mercatora u Ložioničkoj

{gallery}432{/gallery}

U medijima se pojavila informacija kako će Mercator preuzeti najveće objekte Konzuma u BiH. Prvi objekat koji će vratiti je veliki Mercator u Ložioničkoj. Nepravednost medija prema gospođi koja je izrazila veliku emociju prilikom zatvaranja Mercatora ispravlja naš portal i u nastavku vam donosimo intervju.

- Kako ste reagovali kada ste čuli da se Merkator vraća u BiH?

Gospođa: Sjajno, ponovo sam zaplakala, ali ovaj put od sreće. Znate otkad se Mercator zatvorio ja imam velike zdravstvene probleme. Ponekad ne uspijem kupiti namirnice za obrok i po tri dana, jer odbijam da kupujem u Konzumu i Bingu.

- Na koji način ćete proslaviti povratak Mecatora?

Gospođa: Dočekat ću upravu Mercatora u Ložioničkoj! Već sam uradila prve korake, okupila komšinice sa Dobrinje koje će mi pomoći sa puhanjem balona i pripreme domaćih pita. Na ovaj skroman način želim poručiti upravi Mercatora da je dobrodošla u naš grad i da više nikad ne idu iz Sarajeva.

- Da li imate neku poruku našim čitateljima?

Gospođa: Ja bih svima poručila i preporučila da zaborave Konzum i sve ostale objekte maloprodaje i da isključivo kupuju u Mercatoru kako nam ne bi ponovo otišli.

Narod odabrao