ponedjeljak, 05 Februar 2018 16:45

NOKIA predstavila najnoviji mobilni interfon za zgrade

Finski gigant za telekomunikacije, NOKIA, predstavila je najnoviju verziju mobilnog interfona za poslovne i stambene zgrade. Riječ je o modelu K-888 i ugradiv je u sve površine, a čak ima mogućnost i internacionalnih poziva.

Iz ove kompanije su saopštili da je prije ugradnje potrebno jednom napuniti uređaj i da narednih 10 godina imaju garanciju da će uređaj ostati napunjen. Nakon što se uređaj isprazni, više nećete imati ni potrebe za interfonima jer će, tvrde iz ove kompanije, do tada smisliti još revolucionarnije rješenje.

Neki od prvih korisnika su Šveđani, porijeklom iz Bosne i Hercegovne, koji su ovaj uređaj instalirali u svom dvorištu. "Mi smo prezadovoljni, možemo nazvati i svoju familiju dole u Bosni, a i ove ovdje da nam otvore vrata. Najbolje od svega što se estetski uklapa u našu ogradu.", izjavili su iz porodice Ibrahimović.

Uređaj je moguće nabaviti u svim bolje opremljenim radnjama, na pijaci ili kod uličnih prodavača. Garancija se ne daje napismeno, ali je vidljiva golim okom na uređaju.

Narod odabrao