Magazin

petak, 01 Decembar 2017 17:20

Tifa snima novi album Ostaću s' Slobom

Mladen Vojičić Tifa izazvao je burne reakcije kada je na koncertu u Čikagu kod svojih (znaš ti dobro kojih) pokazao istetovirani grb Srbije na desnom ramenu.
Čak 247 235 ljudi ne vidi bar dvije glavne razlike a ima ih 4, u kadrovima istog intervjua. Provjerite da li ste među njima:
Poznat po svojim filmovima u kojem traži razne artefakte na američkom tlu, poznati glumac Nicolas Cage je ekskluzivno za naš portal potvrdio da je u toku snimanje trećeg dijela filma "Nacionalno blago" a ovaj put u potrazi je za Dejtonskim sporazumom.
Kevin Spacey se ovih dana našao pod optužbama za seksualno uznemiravanje te tako vjerovatno sebi osudio karijeru na propast. Keyser Söze ovaj put nije uspio da prevari ljude da vrag ne postoji te je otkriveno njegovo pravo lice.
Predsjednik Katalonije, prema informacijama svjetskih medija, pobjegao je danas u Brisel, gdje je zatražio azil. Kako saznajemo Puigdemont je tamo otišao da snimi album katalonskih patriotskih pjesama koje bi trebale održati moral građanima ove pokrajine jer se Katalonija i Španija nalaze na ivici građanskog rata.
Stranica 1 od 14

Narod odabrao