Politika

Premijer KS, Elmedin Dino Konaković se tek sada može pozabaviti rješavanjem problema vodosnadbjevanja u Sarajevu, jer ranije nije imao svoje ljude u ViK-u. Zbog toga je izjavio da bi naredno ljeto moglo biti ili bez redukcija ili bez premijera, što je posebno uplašilo građane Sarajeva da bi mogli ostati…
Prijedlog da se izbori u BiH 2018. godine održavaju putem Facebooka je podnio Armin Mujkić, ekspert za lažne profile i savjetnik gradonačelnika Zenice.
subota, 30 Septembar 2017 10:17

Lopovi masovno iz SDS prelaze u SNSD

Autor: Miroslav Šimšić
Prema prijedlogu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a koji je usvojila Narodna skupština Republike Srpske, svi lopovi iz stranaka Saveza za promjenu (SzP) aka. Sazap, moraće preći u redove SNSD i njihovih koalicionih partnera.
petak, 29 Septembar 2017 12:29

Da su sutra izbori 43 posto članova SBB-a bi glasalo za Radončića

Autor: Amir Purić
U velikoj anketi koju je Dnevni avaz proveo nad 23400 članova stranke Savez za bolju budućnost - Fahrudin Radončić, čak 43 posto njih se izjasnilo da bi u Predsjedništvu BiH voljeli vidjeti Fahrudina Radončića. Ostalih 57 posto bi svoj glas radije dali kandidatima nekih drugih stranaka.
Ono o čemu se mjesecima špekuliše od danas je i zvanično: vijećnici i gradonačelnik Grada Zenice su postali počasni klovnovi najprestižnijeg cirkusa u Evropi, minhenskog "Krone"-a.
Stranica 1 od 20

Narod odabrao