Politika

Nakon što su medij objavili informaciju da je donedavni avion BH Airlines otišao put Njemačke, dobili smo ekskluzivnu informaciju o pravoj svrsi njegovog odlaska.
Iz turističke zajednice Federacije Bosne i Hercegovine su javili da je Plavi kit stigao u našu državu i to preko Neumskog zaljeva.
Denis Zvizdić jučer je na Sarajevo biznis forumu predstavio privredni napredak Bosne i Hercegovine. Naglasio je da su bh. proizvodi postali globalno prepoznatljivi, da su se svjetski investitori skoro pa preselili u BiH, te da je otvoreno na desetine hiljada radnih mjesta i taj broj neće stati.
Nakon što je Ministarstvo obrazovanja Kantona Sarajevo danas izglasalo da će ubuduće radnici u osnovnim školama morati imati završen drugi ciklus studija, do redakcije Karakter.ba portala došao je dopis da postoji još jedna izmjena za koju je urgirao Elmedin Konaković, aktuelni premijer kantona Sarajevo.
Gostujući sinoć u emisiji Pressing, zajedno sa liderom radničkog samoupravnog naroda Ismetom Bajramovićev, kao i još jednim nebitnim poslodavcem, premijer Federacije BiH istakao je da se ne boji radničkih protesta i da istih neće biti.
Stranica 1 od 19

Narod odabrao