subota, 30 Septembar 2017 10:17

Lopovi masovno iz SDS prelaze u SNSD

Prema prijedlogu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a koji je usvojila Narodna skupština Republike Srpske, svi lopovi iz stranaka Saveza za promjenu (SzP) aka. Sazap, moraće preći u redove SNSD i njihovih koalicionih partnera.

Naime, na ovu nimalo popularnu mjeru iz vrha vladajućih partija odlučili su se zbog kako kažu sve manje pravih lopova unutar vladajuće strukture.

Obzirom da je naredna godina izbrona i da su lopovi na cijeni jer bez njihove pomoći izborna krađa je nemoguća, odlučili smo se na ovaj nama nimalo lak potez, ističe imenovani izvor iz vrha koalicije čije ime nećemo otkriti.

Prvi među mnogima na stranu vladajuće strane pristupio je Bogdan Đukić Lopov iz Teslića koji je u kratkoj izjavi rekao da se konačno obreo na pravoj strani, među svojima.

U SNSD-u ističu kako su osjetili potrebu za svježom krvi u svojim redovima i da pravih lopova nikada nije na odmet. Znajući da je veliki broj lopova u redovima SDS-a, PDP-a i drugim partijama opozicije, biće teško da svi koji to žele popune upražnjena mjesta unutrar lopovskih pozicija u SNSD. S toga su se upravo u SNSD-u odlučili da višak lopova ponude svojim kolegama u DNS i SP gdje ih svakako željno očekuju. Preletači i Papci su takođe dobrodošli!

Miroslav Šimšić

Narod odabrao