Sport

Pobjednik otvorenog prvenstva BiH u kickboxu, spektakularnog borilačkog takmičenja koje je održano sinoć na prepunom Bilinom Polju u Zenici, je Francuz Stephane Gilli, koji je u finalnom meču tehničkim nokautom savladao Grka Giannisa Gianniotasa.
nedjelja, 04 Juni 2017 16:38

Repriza finala iz karakternog ugla

Dino Hadžić
Iako su trebali prisustvovati finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine u Širokom Brijegu, navijači Sarajeva, popularne „Horde Zla“, su vraćene na samom ulasku u Zapadnohercegovački kanton.
Nakon što je obznanio svoje vanzemaljske sposobnosti o pogledu u budućnost i ugledao kompanije koje će raditi na izgradnji autoputa, naša ekipa je odlučila stupiti u kontakt sa Sadikom i zamoliti za njegove usluge. Sadik se rado odazvao i rekao da će ekskluzivno za nas obznaniti parove polufinala Lige prvaka.
srijeda, 15 Mart 2017 18:12

Emir Spahić pohvalio reakciju Nasrija

Autor: Dino Hadžić
Proslavljeni bosanskohercegovački reprezentativac u fudbalu Emir Spahić pohvalio je sinoćnju reakciju Samira Nasrija na utakmici Lestera i Sevilje, kada je Francuz udario glavom igrača domaće ekipe i zaradio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.
Stranica 1 od 8

Narod odabrao