utorak, 10 Oktobar 2017 11:42

BHFanaticosi složni: Na SP ćemo navijati za braću iz Egipta

Nakon što je naša reprezentacija sa stilom uspjela da izbjegne odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati naredne godine u hladnoj Rusiji našim navijačima, BHFanaticosima, nije preostalo ništa drugo nego da podrže neku drugu reprezentaciju. 

To je za naš portal potvrdio glasnogovornik BHF-a, rođeni Šveđanin, Ibrahim „Ljiljan“ Hadžić:

“Da, istina je na SP ćemo navijati za naše sportske prijatelje iz Egipta. Za to imamo veliki broj razloga. Prije svega egipatski virtuoz, Muhamed Salah, je prošle sezone 15-ak puta asistirao Džeki u dresu Rome i mi mu to ne smijemo zaboraviti“, počeo je gospodin Hadžić.

Prije nego je nastavio sa razlozima podrške popularnim „Faraonima“ pokazao nam je tetovažu zlatnog ljiljana na nozi po čemu je prepoznatljiv u cijelom Geteborgu. 

„Naša zemlja i Egipat imaju historijske konekcije još iz vremena starih Egipćana te nije slučajno da su najveće piramide na svijetu, nakon Visokog, upravu u Egiptu. I treće, ne manje važno, Egipat je većinski muslimanska zemlja kao i naša prelijepa domovina“ završio je Ibrahim nakon čega je otpio poveći gutljaj Heinekena.

 

Narod odabrao