utorak, 21 Mart 2017 12:52

ISTRAŽUJEMO: David Rockefeller zadnje srce dobio iz Albanije pa umro

Poznati svjetski milijarder, predak monopolista, bankar i kapitalistički filantrop, David Rockefeller, koji je uticao na svjetska kretanja vjetra i okeana, umro je jučer u svome domu u 101. godini života.

Ovaj milijarder nikada se nije razmetao bogatstvom jer ga je sebično sakrivao po sefovima diljem svijeta, sedam puta je imao transplataciju srca, čime je pokušavao održati mladost.

Kada su ga jednom upitali šta je tajna njegove dugovječnosti rekao je: "Novac".

Međutim, zadnje srce koje je dobio, istražio je karakter.ba, bilo je preko veza iz Albanije. Albanija je poznata kao turistička zemlja sa izlazom na more, a njihov slogan glasi "Dođite i zauvijek će u njoj ostati dio vas."

Očigledno, neko je toliko bio impresioniran Albanijom da je odlučio u njoj ostaviti svoje srce. Raznim kanalima i vezama, ono je našlo put do Davida Rockefellera, koji je par godina uspio sa njim živjeti.

On je umro u snu, ali ne spokojno, kako mainstream mediji navode. Zadnje što su ukućani čuli bilo je njegovo buncanje "Nemoj Mladene Mariću, ne, ne, ne". Očigledno, Rockefeller bio je prestrašen da bosanskohercegovački vanjskopolitički analitičar ne otkrije svijetu sve njegove mutne radnje i tajne planove za kontrolu svijetu.

Taj pritisak novo srce nije izdržalo.

Dino Hadžić

Narod odabrao