×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home3/karak16/public_html/media/k2/galleries/326
×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/326
utorak, 23 Maj 2017 13:42

Trump u Izraelu posjetio Predstavništvo Republike SrpskeRiđokosi mesije, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, boravio je danas u posjeti Izraelu. 

Pored masonskih rituala i došaptavanja o vladavini svijetom i raznih šejtanskih vratolomija sa cionistima, Trump je iskoristio vrijeme da prošeta Jeruzalemom. Nakon posjete Zidu plača, kojim je ostao zadivljen, odlučio je i posjetiti Predstavništvo Republike Srpske.

"Najviše glasova dobio sam zahvaljujući srpskom lobiju i znam da sam omiljen među Srbima, pogotovo onim pravim u Republici Srpskoj", istakao je Trump.

Dodao je da zna da je Sarajevo bilo za Hillary a Istočno za njega, te je posjeta ovom Predstavništvu njegov način zahvale.

"Zaista neviđeno Predstavništvo. Nikad nisam vidio ovakvo. Niko mi neće vjerovati da ovo postoji", rekao je za kraj Donald Trump.

Nakon Izraela, Trump će otići u Vatikan susresti se s Papom i iskritikovati ih zašto su devedesetih bili protiv Srba i pomagali Hrvatima.

Dino Hadžić

Narod odabrao